Uw truck

Uw truck is nog leeg.

Afvalbeheer Delft en omgeving

Welkom bij Van der Helm Containers BV, jouw betrouwbare partner voor afvalbeheer in Delft en omgeving. Delft, een stad die voortdurend in beweging is. Met een rijke geschiedenis en een bloeiende gemeenschap, ziet Delft een groeiende vraag naar moderne en duurzame bouwprojecten. Of het nu gaat om de restauratie van historische panden in de binnenstad of de ontwikkeling van innovatieve woonwijken aan de rand van de stad, de bouwsector in Delft is volop in ontwikkeling.

Of je nu een enthousiaste doe-het-zelver bent die zijn handen uit de mouwen steekt voor een langverwacht project, of een professionele aannemer die betrokken is bij grootschalige bouwprojecten, wij begrijpen de verschillende behoeften die hierbij komen kijken. Voor de particulier die zijn huis renoveert of zijn tuin transformeert, bieden wij containers in diverse formaten, perfect voor het afvoeren van bouw- en tuinafval. Voor aannemers die werken aan omvangrijke projecten, leveren wij containers op maat, zodat het afvalmanagement naadloos aansluit op het bouwproces. Met onze uitgebreide ervaring zijn wij de betrouwbare partner die jouw project ondersteunt, ongeacht de omvang.

Image

Bouw- en sloopafval containers

Bij verbouwingen en sloopwerkzaamheden komt vaak een mix van bouwmaterialen vrij.
Onze bouw- en sloopafval containers zijn beschikbaar in verschillende formaten en geschikt voor materialen als hout, metaal, kunststof, steen- en betonpuin.

Puincontainers

Sloopwerkzaamheden vragen om een puincontainer.
Onze containers voor puin zijn beschikbaar in een puinafval container 3m³ en puinafval container 6m³ en geschikt voor materialen als bakstenen, wandtegels, vloertegels en betonpuin.

Houtafval containers

Bij klussen met houtafval bieden onze houtcontainers uitkomst.
Of het nu gaat om geperst hout, hardhout, geverfd hout of plaatmateriaal, wij hebben een passende container! 

Groenafval containers

Een grootschalige tuinklus of wil je je eigen tuin renoveren?
Onze groenafval containers zijn beschikbaar in verschillende containerformaten en zijn geschikt voor gras, takken, struiken en ander groenafval. 

Grofvuil containers

Bij het opruimen van je huis of het verwijderen en weggooien van oude meubels komt vaak grofvuil vrij.
Onze grofvuil containers zijn beschikbaar in 3m³, 6m³, en 10m³, 10m³ gesloten ³ en geschikt voor het afvoeren van grotere items.
Hiermee bespaar je geld én tijd. Je hoeft geen meerdere autoritten te maken naar de gemeentelijke stortplaats. 

Grondafval containers

Bij graafwerkzaamheden of tuinprojecten kan grondafval vrijkomen.
Onze grondafval containers zijn beschikbaar in 3m³ en 6m³ en geschikt voor het afvoeren van schone grond.
Weet je niet zeker of je te maken hebt met vervuilde grond? Neem dan contact met ons op! 

De Voordelen van Van der Helm Containers BV

  • Lokale Expertise: Als een gevestigde naam in Delft en omgeving, begrijpen wij de specifieke behoeften van onze klanten in deze regio.
  • Snelle Levering: Bestel vandaag en ontvang morgen direct jouw container. Zo kan je snel aan de slag.
  • Transparante Tarieven: Bij ons geen verrassingen. Wij hanteren vaste all-in tarieven voor een periode van vier weken.
  • Milieubewustzijn: Wij dragen zorg voor de verantwoorde verwerking van jouw afval met respect voor het milieu.
  • Ruim Assortiment: Wij hebben afvalcontainers in verschillende formaten, zodat je altijd de juiste afvalcontainer hebt voor jouw specifieke klus.

Van der Helm Containers BV is jouw betrouwbare partner voor afvalverwerking in Delft en omstreken. Neem vandaag nog contact op en laat ons jouw project ondersteunen met hoogwaardige containers en uitstekende service. 

Image

Container ophalen en wisselen

Bij Van der Helm Containers BV streven we naar maximale flexibiliteit. Na het voltooien van jouw project, staat ons team klaar om de gevulde container op te halen. Geef simpelweg het gewenste ophaalmoment aan op onze website en wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling.

Heb je tijdens een lopend project behoefte aan een andere container? Geen probleem! Onze dienstverlening omvat ook het wisselen van containers. Of het nu gaat om een andere maat container of een container voor een andere afvalstroom, wij regelen de omwisseling snel. Zo kun je ongehinderd doorgaan met je werkzaamheden.

Over Van der Helm Containers BV

Bij Van der Helm Containers BV zijn wij gepassioneerd door afvalbeheer. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team, streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in afvalverwerking. Wij bieden een breed scala aan afvalcontainers en garanderen een naadloze afhandeling van jouw projecten. Kies voor Van der Helm Containers BV en ervaar het gemak van efficiënt afvalbeheer.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.