Uw truck

Uw truck is nog leeg.

Van der Helm Containers BV
Postbus 366
2600 AJ, Delft
Nederland

Rekeningnummer: NL14 RABO 0372 8336 59
KvK: 84015519
BTW: NL863064310B01

Contact opnemen

Stuur ons eenvoudig een bericht via WhatsApp, of gebruik onderstaand contactformulier:

  Over ons

  Wij zijn van der Helm containers. Met een frisse blik op afvalinzameling en containerverhuur zijn wij dé vertrouwde partner als het gaat om de levering van uw afvalcontainer(s). Voor zowel bedrijven als particulieren. Van bouwbedrijf tot hovenier, of juist uw eigen bouwklus thuis. Door de persoonlijke aanpak en korte lijnen kunnen wij snel schakelen en heeft u binnen no-time uw afvalcontainer op locatie. Wij zijn gevestigd in Delft en hanteren dan ook een werkgebied van 30 kilometer. In samenwerking met onze partners kunnen wij onze diensten door heel Nederland uitvoeren. Wij staan voor u klaar!

  Image

  Container huren

  Van der Helm containers beschikt over een ruime voorraad aan containers in verschillende soorten maten voor bouw- en sloopafval, puinafval, groenafval, grofvuil, grondafval en houtafval. Vind u het lastig om de juiste container te bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  ×
  Browser update aanbevolen.
  Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.