Uw truck

Uw truck is nog leeg.

Heb ik een account nodig voor het bestellen van een container?

Nee, dat hoeft niet. Een account is wel gemakkelijk voor een volgende bestelling, hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet wederom al uw gegevens in te vullen.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een container?

In 97% van de gevallen niet, maar dit is verschilt per gemeente. De meeste klanten laten de container plaatsen zonder vergunning en onze ervaring is dat onze klanten daar in de meeste gevallen heel weinig over horen, zeker als deze container weer binnen 1 of 2 dagen wordt afgevoerd. Maar als u toch op zeker wil gaan dan kunt u meer informatie hierover opvragen bij de desbetreffende gemeente. U bent in ieder geval zelf verantwoordelijk voor een eventuele vergunning en moet deze (indien dat in die gemeente verplicht is) zelf aanvragen.

Tot welke hoogte mag de container worden beladen?

De container mag maximaal 20 cm boven de rand van de container worden beladen. Als de container onvoldoende veilig is geladen, laten wij de container in verband met de verkeersveiligheid staan. in dit geval brengen wij € 50,00 extra transportkosten in rekening.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar wil deze annuleren. Kan dat?

Ja. U kunt de bestelde container annuleren. Dit dient u te doen 48 uur voor de bestaande leveringsdatum. Neem hiervoor contact met ons op.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen of ophalen van de container?

Nee, dat hoeft niet. als u niet aanwezig kunt zijn is het verstandig aanvullende plaatsingsinformatie te vermelden in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces in deze webshop. U dient telefonisch bereikbaar te zijn op het telefoonnummer dat u heeft op gegeven bij uw bestelling als er zich onverhoopt toch problemen voordoen. Heeft u een opmerking over het afvoeren van de container? Geeft u dit dan door wanneer u het ophaalformulier invult. Voor het ophalen van de container dient u ervoor te zorgen dat de container vrij staat en bereikbaar is voor de chauffeur. Als de container niet vrij staat dan kan deze niet worden afgevoerd en brengen wij € 50,00 extra transportkosten in rekening.

Welk soort afval mag ik in de container gooien?

Kan ik telefonisch een container bestellen?

Ja. Dat kan. Wij zijn bereikbaar via het nummer: 015-2024600

Mag ik de container zelf verplaatsen?

Nee. u mag de container niet zelf verplaatsen. wanneer de container wordt verplaatst bestaat de kans dat de chauffeur de container niet meer kan afvoeren.

Hoeveel ruimte moet worden vrijgehouden voor het plaatsen en ophalen van de container?

Voor het plaatsen van een container moet u ongeveer 2 parkeerplaatsen vrijhouden. Er is ongeveer 1 parkeerplek nodig voor het indraaien van de vrachtwagen en 1 parkeerplek voor de container. Daarnaast moet de aanrijdroute naar deze plaatsingslocatie bereikbaar zijn voor onze vrachtwagen.

Kan de container langer dan 6 weken blijven staan?

Ja, dat is mogelijk. De extra kosten na de huurperiode van 6 weken bedragen € 2.50 per werkdag, inclusief btw.

Wie is verantwoordelijk voor de container?

U als huurder van de container bent ten allen tijden verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal en overige calamiteiten.

Ik wil de container op mijn eigen oprit of in mijn tuin laten plaatsen, is dit mogelijk?

Het plaatsen van een container op uw oprit of in uw tuin is alleen mogelijk als hiervoor voldoende ruimte is. Het is altijd aan de chauffeur om dit ter plekke te besluiten in verband met de ruimte die de vrachtwagen nodig zal hebben voor het plaatsen en het afvoeren van de container. Het plaatsen van een container op uw oprit, stoep of in uw tuin geschiedt altijd op uw eigen risico.

Eventuele schade aan het straatwerk, begroeiing, overige ondergrond, omheining, bomen en overige opstal is voor uw eigen risico. De kans op schade bij een plaatsing op uw eigen oprit of in uw tuin is altijd aanwezig omdat de container en de vrachtwagen erg zwaar zijn.

Wanneer wordt de container opgehaald?

Zodra jij ons hier de opdracht voor geeft. Is de container (bijna) vol? Bel of vul het ophaalformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Ons advies is om dit zo tijdig mogelijk door te geven.

Wat zijn de overige kosten?

  • Matras: €50,- per stuk
  • Rubber band: €50,- per stuk
  • Koelkast / vriezer: €50,- per stuk
  • Wachttijd / loze rit portaalwagen: €100,- per uur
  • Huur container: (de prijs die u betaalt is inclusief 6 weken huur) daarna €2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Container huren

Van der Helm containers beschikt over een ruime voorraad aan containers in verschillende soorten maten voor bouw- en sloopafval, puinafval, groenafval, grofvuil, grondafval en houtafval. Vind u het lastig om de juiste container te bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Whatsapp
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.